Tijdens het besteltraject heeft u de keuze om aan te geven hoe u de order verzonden wilt hebben of dat u de order komt afhalen. Afhalen gaat alleen op afspraak. 

Afhalen tijdens beurzen gaat in overleg,  

Neem per e-mail of Telefoon contact met ons op om in overleg een afhaal afspraak te maken.

Alle betalingen gaan vooraf per bank.

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Het Gifkikkerparadijs levert bestellingen af in Nederland, Belgie en Duitsland. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. 

Het Gifkikkerparadijs hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2-5 werkdagen te laten bezorgen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Het Gifkikkerparadijs een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door het postorderbedrijf 

Wij behouden ons het recht voor om bij eventuele tussentijdse prijswijzigingen en bij mogelijke fout getoonde prijzen in de webwinkel, de juiste prijs door te berekenen. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan kan de klant ten allen tijde van de koop afzien. 

Aan eventuele typefouten en/of fouten in afbeeldingen, dan wel afwijkingen in afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Let op:!
Het versturen van levende dieren (kikkers) is niet mogelijk. 
Het risico is namelijk te groot en het verzenden van de dieren met pakketpost is verboden. 
De bestelde dieren (kikkers) kunnen tegen een meerprijs bezorgd worden,
de prijs hiervan is afhankelijk van de afstand.
Bezorgen word alleen gedaan in Nederland, België en een deel van Duitsland N.O.T.K.

Mailen kan ook naar: info@gifkikkerparadijs.nl
Telefoonnummer: +31(0)627823632
 
Afhalen kan alleen op afspraak !
Let op, dit is geen vrij bezoekadres.
Adres:
Floresstraat 14 
3312HH Dordrecht
 
Eventueel kunnen bestelde dieren (kikkers) ook tegen een aanbetaling meegenomen worden naar een beurs waar wij aanwezig zijn. 

 

© 2016 - 2022 Gifkikkerparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel