U heeft het recht om de door Het Gifkikkerparadijs geleverde artikelen (met uitzondering van gepersonaliseerde items) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens.  

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper.

De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Het Gifkikkerparadijs het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

Het Gifkikkerparadijs behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

Wij behouden ons het recht voor om bij eventuele tussentijdse prijswijzigingen en bij mogelijke fout getoonde prijzen in de webwinkel, de juiste prijs door te berekenen.

Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan kan de klant ten allen tijde van de koop afzien. 

Aan eventuele typefouten en/of fouten in afbeeldingen, dan wel afwijkingen in afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

© 2016 - 2020 Gifkikkerparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel